Lediga tjänster som ställare, maskinoperatör och lagerarbetare!

Vi har tre lediga tjänster på Joma:

- Vi söker dig som gillar att skruva och vill blir upplärd som ställare

- Vi söker en ny maskinoperatör

- Vi söker en ny lagermedarbetareVi söker nya medarbetare

Vi söker dig som gillar att skruva

Nu söker vi en blivande ställare till våra automatpressar. Dig vi letar efter gillar att skruva och är villig att lära dig ställa excenterpressar. Vi kommer att utbilda dig att både ställa våra maskiner och programmera våra styrsystem. Erfarenhet inom arbete med excenterpressar är meriterande men absolut inget krav, det viktiga är att du vill lära dig och söker ett varierande och roligt jobb!

Vi söker en ny maskinoperatör

Vi söker en maskinoperatör till våra automatpressar, jobbet innebär att stå vid maskin, packa och hålla igång maskinen. Du ansvarar själv för kontroll av produkten, att läsa tillverkningsorder för att få fram rätt material och förpackningar mm.

För båda tjänsterna ovan gäller:

Alla pressar står i bandlinjer med material från 0,5-4mm tjockt och 20-500mm brett. Vi ser gärna att du är driven. Du kommer arbeta i vår moderna maskinpark med glada medarbetare och en trevlig stämning. Tjänsten är 100%, dagtid 07,00-16,00. Truckkörkort och traverskort är ett stort plus. Vi ser gärna att du har kompetens inom ritningsläsning samt hanterar svenska i tal och skrift.

Vi söker en ny lagermedarbetare

Arbetsuppgifterna består i att lasta och lossa gods från lastbilar. In och utleveranser i affärssystemet Pyramid samt plockning av ordrar som kan variera med allt från enskilda detaljer till hela pallar.

Lagret på Joma i Målskog består idag av cirka 4000pallplatser och 4 glada medarbetare som gärna vill ha dig som femte arbetskamrat.

Vi ser gärna att du har vana av att arbeta på lager samt kunskaper i Pyramid! Ålder, kön och annat spelar ingen roll så länge du är en glad och arbetsam person!

Arbetet är dagtid mellan 07,00-16,00

 

Kontakta Hanna Nyberg med din ansökan eller mer information hanna@joma.se

0370-325254

blog comments powered by Disqus