Maskinoperatör
This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Maskinoperatör

Vi upplever nu en ökad efterfrågan på våra produkter och behöver därför stärka upp vårt personalteam med ytterligare maskinoperatör.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst av att se till att maskinerna i vår moderna maskinpark snurrar på som de ska. Det förekommer också en del packningsarbete, produktkontroller mm.

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid 07:00-16:00.

Vem är du?

Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av ritningsläsning och allmän industrivana. Om du har truckkort och/eller traverskort är det självklart positivt men det är inget krav. Är du rätt person så ger vi dig rätt utbildning. Som person är du noggrann, flexibel och positiv. Du har även goda kunskaper, både skriftligt och muntligt, i svenska.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snabbt du kan. Kontakta Jennie Johansson med din ansökan eller om du vill få mer information om tjänsten.

E-post: jennie@joma.se
Tel.nr: 0370-32 52 54


Om Joma

Joma utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till byggindustrin såsom byggbeslag och skalmursprodukter. Därutöver riktar & kapar vi tråd efter kundspecifika önskemål. Enligt våra anställda är Joma som en stabil och trygg arbetsplats med stor framåtanda och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Jennie Johansson on telephone +46 (0)370 - 32 52 54 or email jennie@joma.se.