This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Driven säljare till byggbranschen

Vi på Joma är i en expansiv fas och behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare en resande säljare.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är försäljning av byggbeslag och skalmursprodukter till de ledande återförsäljarna i Sverige och norden. I tjänsten kommer du bland annat få kundansvar, arbeta med offerering samt vara delaktig i förhandlingar gentemot kund.

Det är en självständig tjänst där du får stor möjlighet att själv påverka hur du lägger upp dina dagar.

Placeringsort

Gärna på vårt kontor i Målskog strax utanför Gnosjö men skulle du bo i Malmö, Jönköping, Stockholm eller någon annanstans i vårt avlånga land ser vi gärna att du kommer förbi minst en gång i veckan.

Vem är du?

Vi tror att du är en social och driven person som redan har erfarenhet av B2B försäljning och är van vid säljprocesser. Har du sedan tidigare erfarenhet av och kontakter i byggbranschen ser vi det som ett extra plus. Tjänsten innebär en hel del resande vilket gör att B-körkort är ett krav precis som att du också uppskattar delikata hotellfrukostar. Vi tror också att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Skulle du dessutom vara finsktalande blir vi extra glada.

Vilka är vi?

Joma är ett stabilt familjeägt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till byggindustrin såsom byggbeslag och skalmursprodukter. Därutöver riktar & kapar vi tråd efter kundspecifika önskemål. Enligt våra anställda är Joma en stabil och trygg arbetsplats med stor framåtanda och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.


Ansökan

Låter det som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan till hanna@joma.se, gärna idag men senast den 6 februari.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Hanna Nyberg on telephone +46 (0) 70 - 32 52 54 or email hanna@joma.se.