This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Operatör till trådbocksavdelningen

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en operatör till våra trådbockningsmaskiner. Ditt arbete består i att hålla maskinerna igång och packa de olika detaljer som produceras.

Tjänsten är på 100%. Dagtid 07:00-16:00

Din profil

Om du har truckkort och/eller traverskort är det positivt men det är inte ett krav. Är du rätt person så ger vi dig rätt utbildning. Om du har erfarenhet av ritningsläsning är det meriterande. Som person är du noggrann, du är även glad och positiv. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snabbt du kan. Kontakta Hanna Nyberg med din ansökan eller mer information hanna@joma.se tel.nr: 0370-325254


Om Joma

Joma utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till byggindustrin såsom byggbeslag och skalmursprodukter. Därutöver riktar & kapar vi tråd efter kundspecifika önskemål. Enligt våra anställda är Joma som en stabil och trygg arbetsplats med stor framåtanda och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Hanna Nyberg on telephone +46 (0) 70 - 32 52 54 or email hanna@joma.se.