This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Lagerarbetare

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att lasta och lossa gods från lastbilar, in och utleveranser i affärssystemet pyramid samt plockning av ordrar som kan variera med allt från enskilda detaljer till hela pallar. Arbetet utförs både självständigt och i grupp.

Tjänsten är på 100%. Dagtid 07:00-16:00

Din profil

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Om du har truckkort är det positivt men det är inte ett krav. Är du rätt person så ger vi dig en truckutbildning. Som person är du noggrann och stresstålig, du är även glad och positiv.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snabbt du kan. Kontakta Hanna Nyberg med din ansökan eller mer information hanna@joma.se tel.nr: 0370-325254.


Om Joma

Joma utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till byggindustrin såsom byggbeslag och skalmursprodukter. Därutöver riktar & kapar vi tråd efter kundspecifika önskemål. Enligt våra anställda är Joma som en stabil och trygg arbetsplats med stor framåtanda och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Hanna Nyberg on telephone +46 (0) 70 - 32 52 54 or email hanna@joma.se.