This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Ordermottagare

Vi växer och är därför i behov av en ny ordermottagare. Tjänsten är heltid och arbetsuppgifterna innefattar ordermottagning,kundtjänst och fakturering.


Vi vill ständigt förbättra servicenivån gentemot våra kunder, genom att alltid fortsätta utvecklas och se vårt arbete genom kundens ögon. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i ett spännande och innovativt företag.

Vi ser gärna att du som söker är lättlärd, positiv, gillar utmaningar och har viljan att effektivisera arbetet. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Det är inget krav att du ska ha jobbat på en Kundservice tidigare, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Det är också meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Pyramid. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge utmärkt service.

Observera att urval sker löpande – så sök redan nu!

 

Frågor och ansökan

Kontakta Hanna Nyberg på telefon 0370-32 52 54 eller maila hanna@joma.se om du har några frågor om tjänsten eller vill skicka in din ansökan.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Hanna Nyberg on telephone +46 (0) 70 - 32 52 54 or email hanna@joma.se.