Klimatpriset 2020
Webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av kakor.

Finalist i Klimatpriset 2020

Sedan år 2012 delar Klimatrådet varje år ut Klimatpriset och i år har vi fått den stora äran att bli en av finalisterna.

Klimatpristagaren ska på ett förtjänstfullt sätt bidra till Klimatrådets vision eller på annat sätt bidra till klimatarbetet i länet. Vinnare av Klimatpriset utses av Klimatrådet och delas ut av landshövding tillika Klimatrådets ordförande Helena Jonsson.

På Joma har vi länge haft miljön i fokus och i vår miljöpolicy (som du kan läsa här) står det bland annat att vi ska arbeta för ett minskat resursutnyttjande när det gäller råvaror och energi.

Genom lösningar som gynnar både miljön och våra kunder blir det en win win situation för alla. :) En sådan satsning är vår investering i solenergi tillsammans med batterilagring på 100kW. Lösningen minskar vår miljöpåverkan samtidigt som vi vid till exempel strömavbrott kan fortsätta serva våra kunder med leveranser.

Det är denna satsning som vi tillsammans med Elajo, som varit projektledare, blivit nominerade för och nu är finalister i Klimatpriset 2020.

Den 21 september får vi reda på om vi vinner, spännande! Men oavsett hur det går är miljön och våra kunder de verkliga vinnarna.

blog comments powered by Disqus