Silver till oss på Joma
Webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av kakor.

Silver till oss på Joma

Byggfakta DOCU är Nordens största digitala produktkatalog för proffs inom byggbranschen. I deras databas finns de flesta tillverkare och leverantörer på marknaden med.

Hos byggfakta presenteras våra och andras produkter med all tillhörande dokumentation som exempelvis BIM, CAD, beskrivningstexter och byggvarudeklarationer. Besökarna på Byggfakta DOCU är i första hand i det föreskrivande ledet som arkitekter, konsulter, entreprenörer, byggherrar och kommuner.

De behöver produkter till sina byggprojekt men kanske inte riktigt vet till vilken leverantör de ska vända sig. De vet att de ska ha ett fönster men det kanske måste ha ett p-märkt fönster och de behöver dessutom ha det som ett BIM-objekt för att kunna rita in det i projektet. Då är tanken att de ska kunna gå till byggfakta DOCU och söka efter fönster, få upp olika tillverkare och leverantörer och sedan på ett enkelt och tydligt sätt kunna se vad de har för dokumentation, miljöbedömning och certifikat och så vidare. Det är ofta sådana delar som kan vara avgörande för vilken leverantör man väljer.

 

Företagen som har flest sökningar på Byggfakta

Lista på de tio mest eftersökta leverantörerna ser ut såhär:

  1. Vestre AB
  2. Joma AB
  3. Sekelskifte AB
  4. Cembrit AB
  5. Vauni aB
  6. Kinnarps
  7. Franle Futurum AB
  8. PLW Energihus
  9. Heno aB
  10. Olive Sverige AB

Vi på Joma tar alltså hem en mycket fin andraplats på listan. Detta tycker vi såklart är jättekul och ännu ett tecken på att vi gör rätt saker. Svensktillverkade kvalitetsprodukter med god dokumentation.

 

Läs mer på byggfaktas webbplats.

blog comments powered by Disqus