Avdelningschef pressavdelningar
This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Avdelningschef pressavdelningar

Vi söker nu en avdelningschef som ska ansvara för våra två pressavdelningar.

Nu finns det en fantastisk möjlighet att bli en del av vårt Joma-team. Som avdelningschef hos oss har du det övergripande ansvaret för produktionsplanering och arbetsfördelning, sköter och ställer maskiner, säkerställer att produkt- och kvalitetskontroller görs, m.m. Arbetsuppgifterna är därmed en kombination av operativt och strategiskt arbete. Som avdelningschef deltar du även på daglig styrning, produktionsmöten och chefsmöten.

 

Stämmer detta in på dig?

Vi ser att du har en bakgrund inom tillverkningsindustri som avdelningschef, produktionsplanerare eller arbetsledare. Kärt barn har många namn. Det som är viktigt är att du har erfarenhet av och är trygg i att leda en större personalgrupp och att ditt ledarskap är coachande och tydligt. Du har en förmåga att engagera och utveckla teamet. Du har ett genuint intresse för att förbättra, utveckla och effektivisera. Att du har ett tekniskt intresse och kan ritningsläsning, ställa och sköta maskiner förväntar vi oss.


Vad erbjuder Joma?

Ett framgångsrikt och växande företag som utvecklas tack vare duktiga medarbetare och ledare, och dessutom en arbetsplats med en fantastisk sjöutsikt. Ett välmående företag helt enkelt. För oss är det viktigt med hållbarhet och friskvård och vi hittar gärna på aktiviteter då och då. Och för att balansera upp det hela så bjuds det emellanåt på smörgåstårta, en grillad hamburgare eller något annat litet extra som uppskattas av våra medarbetare. Och så en del andra förmåner förstås.

Vi söker alltså the perfect match, dvs att vi är rätt för dig och att du är den rätta för oss. Känner du att detta är en spännande möjlighet för dig så skicka din ansökan via epost till jennie@joma.se, märk din ansökan med ”Avdelningschef”. Frågor om tjänsten kan också mailas till jennie@joma.se, alternativt ring 0370-32 52 54. Ansök senast 15:e december.

Vi vill ha dig med på vår fortsatta resa så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss!


Om Joma

Joma utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till byggindustrin såsom byggbeslag och skalmursprodukter. Därutöver riktar & kapar vi tråd efter kundspecifika önskemål. Enligt våra anställda är Joma som en stabil och trygg arbetsplats med stor framåtanda och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Jennie Johansson on telephone +46 (0)370 - 32 52 54 or email jennie@joma.se.