Nya Medarbetare

Vi söker tre nya medarbetare!

En ställande operatör till våra pressar, en ställande operatör till våra trådbockningsmaskiner samt en lagerarbetare.

 

  • Nu söker vi en ställande operatör till våra automatpressar. Du kommer tillverka och packa byggbeslag och gärna även göra enklare omställningar vid dina egna maskiner. Erfarenhet inom arbete med excenterpressar är meriterande men absolut inget krav.

 

  • Vi söker nu en ställande operatör till vår trådbockningsavdelning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av trådbockningsmaskiner, men så länge du gillar att skruva så lär vi gärna upp dig i de maskinerna vi har. Arbetsuppgifterna varierar mellan att ställa mekaniska kurvstyrda maskiner och CNC-programmerade trådbockningsmaskiner. Vi ser gärna att du har god datorvana och är ansvarstagande.
 
  • Vi söker en lagerarbetare. Arbetsuppgifterna består i att lasta och lossa gods från lastbilar, in och utleveranser i affärssystemet pyramid samt plockning av ordrar som kan variera med allt från enskilda detaljer till hela pallar.

 

Tjänsterna ovan innerbär att man kommer arbeta i vår moderna maskinpark med glada medarbetare och en trevlig stämning. Tjänsterna är 100% och dagtid 07,00-16,00. Truckkörkort och traverskort är ett plus. Vi ser gärna att du har kompetens inom ritningsläsning, att du är en glad och positiv person samt hanterar svenska i tal och skrift.

 

blog comments powered by Disqus