Byggbeslag av högsta kvalitet snabbt och tillförlitligt.
Webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av kakor.

Byggbeslag av högsta kvalitet snabbt och tillförlitligt.

Del tre i vår serie om fördelarna med svensktillverkade byggbeslag. I dagens inlägg ska vi belysa en ytterst viktig aspekt - leveranstider. Vi är medvetna om att våra produkter är avgörande för många byggprojekt, och om de inte finns på plats i tid kan hela projektet riskera förseningar.

Vi är stolta över att vara en pålitlig partner till byggbranschen, ända sedan 70-talet, och tack vare egen tillverkning och effektiv lagerhantering kan vi erbjuda extremt korta leveranstider till våra kunder. Med en imponerande leveranssäkerhet på 99,5% och en genomsnittlig leveranstid på endast 3 dagar kan du vara säker på att ditt byggprojekt kommer att fortskrida smidigt och i rätt takt.

Flexibel produktion ger snabbare leveranser

En av våra stora fördelar är vår flexibla produktion. Det betyder att vi har möjlighet att snabbt ställa om vår tillverkning och leverera även om du behöver beslag som för tillfället inte finns på lager. Vi förstår att byggprojekt kan vara dynamiska och att behoven kan ändras i sista stund. Med vår agila produktionsprocess kan vi snabbt och effektivt anpassa oss för att möta dina specifika krav, utan att du behöver kompromissa med kvalitet eller leveranstid.

Så nästa gång du behöver byggbeslag av högsta kvalitet, tänk på oss. Med korta leveranstider, flexibilitet och tillförlitlighet är vi din partner för att säkerställa att ditt byggprojekt flyter smidigt och enligt plan. Du hittar våra beslag hos de flesta välsorterade bygghandlare.

blog comments powered by Disqus