Svensktillverkade rostfria byggbeslag
Webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av kakor.

Svensktillverkade rostfria byggbeslag

Som konstruktör är valet av byggmaterial avgörande för att säkerställa både prestanda och hållbarhet i projekt. Vi är en pålitlig leverantör av byggbeslag och erbjuder ett brett utbud av rostfria och syrafasta byggbeslag som passar vid en mängd olika tillämpningar.

Byggbeslag i rostfritt och syrafast stål används vid konstruktioner i starkt korrosiva miljöer. Jomas rostfria, vilka beslag klarar klimatklass 3, är att föredra då de står emot väder och vind på ett bättre sätt än galvaniserat material. Deras motståndskraft mot saltvatten är också betydande, vilket är särskilt viktigt om de utsätts för stänk från vågor och starka havsvindar. Dessutom är rostfria beslag motståndskraftiga mot effekterna av eventuell impregnering i virket.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av beslag i både rostfritt och syrafast material för att tillgodose marknadens behov.

Glöm inte att alltid använda rostfri eller syrafast spik eller skruv i kombination med motsvarande beslag för bästa resultat och långvarig hållbarhet.

I vår uppdaterade produktkatalog hittar du våra standardbeslag i rostfritt och syrafast material men i vår fabrik utanför Gnosjö är vi även vana vid tillverkning av specialbeslag.

 Tveka inte att höra av dig till teknik@joma.se om du har frågor om våra rostfria beslag.

blog comments powered by Disqus